Tiina

Hei.
Pidimme joukkueen vanhempainillan viime viikolla. Kiitos kaikille mukana olleille! Pöytäkirjan käsitellyistä asioista löydätte kansiosta "Kuvat ja materiaalit". Käyttehän lukemassa!

Muutama ajankohtainen asia:
* Lisäkäsiä treeneissä tarvitaan eli vanhemmat, tulkaa rohkeasti mukaan auttamaan valmentajia harjoitusten vetämisessä! Mukaan rennot kamppeet ja iloinen mieli - valmentajat kyllä ohjeistavat tarkemmin paikan päällä. Etukäteisilmoittautumisia ei tarvita vaan ennen treenejä ilmoitus valkuille, että olette käytettävissä.
* Keväällä pyrimme pelaamaan mahdollisimman paljon harjoituspelejä. Jotta jokainen pelaaja pääsisi pelaamaan suurinpiirtein saman verran, ilmoitattehan lapsenne noin joka toiseen pelitapahtumaan (meillä on ringissä 30 pelaajaa ja yleensä mukaan mahtuu kaksi joukkuetta eli 16 pelaajaa, näin ollen kukin pääsee noin joka toiseen pelitapahtumaan mukaan). Mikäli vielä viikko ennen pelipäivää näyttää pelaajaluku vajaalta, mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa.

Mukavia hetkiä futiksen parissa!
-jojot-

ps. Höntsää/kuntofutista tarjolla:
Höntsäfutiksesta kiinnostuneet aikuiset ja lapset voivat sopia pelailusta täällä: https://kyifhontsa.nimenhuuto.com/
Mukaan ovat tervetulleita kaikki aikuiset ja lapset. Mitään taitovaatimuksia ei ole, eikä pelaajien tarvitse kuulua KyIF:iin tai mihinkään muuhun seuraan.
Lisätietoja:
Tuomas Jäntti
+358407770423
kyif06(piste)tuomas(miuku)gmail(piste)com

Tiina

Itsenäisyyspäivän peliin mahtuu vielä kaksi pelaajaa. Onko innokkaita? Myös ne pelaajat, joilla jo kaksi talvisarjan peliä IN voivat ilmoittautua!!!

Tiina

Hei.

Gesterbyn koulun sali sulkeutuu joulun ajaksi ja on suljettuna 4.12.2017 - 7.1.2018 välisen ajan. Näin ollen viimeinen salivuoro on tämän viikon keskiviikkona. Kuplahallivuorot jatkuvat joululle saakka. Viimeinen kuplavuoro on ma 18.12. Jatkamme treenejä kuplahallissa ma 8.1.2018. Mukavaa joulunodotusta kaikille!

ps. Joulun parhaat lahjat niin pelaajille kuin kannatusjoukoille löytyy KyIF06 Fanishopista. Laadukkaat pipot ja huivit KyIF:n väreissä lämmittävät kentällä ja fanikatsomoissa.
Fanishopin löydät: http://06.kyifjalkapallo.com/fanishop/fanishop-kuvasto

Kevin

Hei! Kevinin pallo unohtui Lohjalle, kakkos kentälle. Ei kukaan sattunu huomaamaan ja nappaamaan mukaan? Pallossa merkintä Kyif-11 21
//Jennk

Tiina

Espoon talvisarjan peli 6.12. on aikaistunut! Peli alkaa klo 13.00, joten paikalle viimeistään klo 12.30. Tällä hetkellä pelaajia on tulossa 8 (max. 10), joten muutama nopea mahtuu vielä mukaan. Tarkemmat tiedot pelistä, pelipaikasta, ym. löytyy nimenhuudosta pelitapahtuman kohdalta.