Joukkue on asetettu poistettavaksi. Joukkueen managerit voivat peruuttaa poistamisen manageri-sivulla.

Tiina

Olethan saanut sähköpostiisi jalkkis.net rekisteröintilinkin?

Otamme joukkueellemme käyttöön jalkkis.netin nimenhuudon tilalle ma 5.2. alkaen. Jatkossa peleihin ja harjoituksiin ilmoittaudutaan jalkkiksen kautta. Samoin kaikki tiedottaminen tapahtuu jalkkiksen välityksellä. Mikäli et ole vielä saanut sähköpostiisi rekisteröintilinkkiä, laitathan meiliä: tiina(piste)anttonen(miuku)hotmail(piste)com. Kaikkien pelaajien molempien huoltajien olisi pitänyt linkki saada - varmistattehan myös toisen huoltajan osalta, että linkki on tullut perille!

Jalkkisterkuin,
jojot

PS. On tärkeää, että jokainen pelaaja ilmoitetaan KAIKKIIN tapahtumiin joko IN tai OUT, sillä se auttaa valmentajia treenien suunnittelussa. Olettehan siis aktiivisia tämän osalta!

Tiina

Hyvä KyIF11- joukkueen vanhempi/toimihenkilö

Joukkueemme KyIF11 on ottamassa käyttöön jalkkis.net palvelua nimenhuudon tilalle. Palvelun avulla haluamme parantaa pelaajien, vanhempien, valmentajien ja muun joukkueenjohdon välistä tiedottamista ja yhteydenpitoa sekä helpottaa joukkueen hallinnointia ja taloudenpitoa. Jalkkis.netin avulla:

• vanhemmat ja pelaajat saavat aina tarvitsemansa ajankohtaiset tiedot joukkueen toiminnasta
• joukkueen taustahenkilöt voivat palvelun avulla säästää merkittävästi omaa hallinnollisiin rutiineihin kuluvaa aikaansa

Tulet saamaan sähköpostiviestin 31.1.2018 mennessä, joka sisältää jalkkis.net rekisteröintilinkin. Linkin avulla pääset luomaan oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Samalla voit tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat (ja perheenjäsentesi) yhteystiedot. Nimenhuudon käyttö lakkaa 4.2.2018, joten käyttehän rekisteröitymässä heti linkin saatuanne! Mikäli et jostain syystä saa sähköpostilla rekisteröitymislinkkiä, laitathan meilillä nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiina(piste)anttonen(miuku)hotmail(piste)com

Mikäli teillä herää tästä kysyttävää, olettehan yhteydessä!
Terveisin,
Jenni & Tiina

---------------
jalkkis.net on verkkopalvelu, joka tarjoaa ajantasaisen tiedon mm. tapahtumista ja suorituspaikoista, otteluihin nimettyjen joukkueiden kokoonpanoista, eri harjoitusryhmistä sekä joukkueen maksuista. Henkilökohtaisesta kalenterista näet, missä tapahtumissa sinun tai perheenjäsenesi pitäisi olla paikalla ja milloin. Kalenterin voi myös ladata omaan, esim. Googlen kalenteriin tai pyytää kalenteriohjelmaan hakemaan tiedot säännöllisesti jalkkis.net-palvelusta. Voit helposti ilmoittaa, että jos et pääse paikalle sekä vahvistaa osallistumisesi joukkueen tapahtumiin, jolloin tieto on myös valmentajien käytössä. Ilmoittautumiset voit hoitaa myös matkapuhelimella palvelun mobiilisivuilla m.jalkkis.net.

Joukkueen tiedot näkyvät vain joukkueen omille jäsenille, joilla on oltava henkilökohtainen käyttäjätunnus jalkkis.net palveluun. Vanhemmat näkevät tiedot kaikkien perheenjäsentensä osalta, pelaajat näkevät vain omat tietonsa. Omat yhteystietosi voit pitää itse ajan tasalla. Sähköpostien lähetys jäsenten välillä hoituu suoraan nimen perusteella eikä sähköpostiosoitteita tarvitsee tietää. Joukkueen tapahtumiin liittyen voit jättää tapahtumakohtaisia viestejä, joiden avulla voit sopia esim. kyytijärjestelyistä. Saatavilla on myös tekstiviestipalvelu.

Tiina

HUOM!
lauantain 10.2. harkkapeli vaihtui Espoon talvisarjan peleihin. Katsokaa muuttunut pelipaikka (Espoon jalkapallohalli, Martinsyrjä 7) sekä uudet peliajankohdat (klo 13 ja 14). Mukaan siis 2 joukkuetta, 8 pelaajaa/joukkue.

Tiina

Hei.
Pidimme joukkueen vanhempainillan viime viikolla. Kiitos kaikille mukana olleille! Pöytäkirjan käsitellyistä asioista löydätte kansiosta "Kuvat ja materiaalit". Käyttehän lukemassa!

Muutama ajankohtainen asia:
* Lisäkäsiä treeneissä tarvitaan eli vanhemmat, tulkaa rohkeasti mukaan auttamaan valmentajia harjoitusten vetämisessä! Mukaan rennot kamppeet ja iloinen mieli - valmentajat kyllä ohjeistavat tarkemmin paikan päällä. Etukäteisilmoittautumisia ei tarvita vaan ennen treenejä ilmoitus valkuille, että olette käytettävissä.
* Keväällä pyrimme pelaamaan mahdollisimman paljon harjoituspelejä. Jotta jokainen pelaaja pääsisi pelaamaan suurinpiirtein saman verran, ilmoitattehan lapsenne noin joka toiseen pelitapahtumaan (meillä on ringissä 30 pelaajaa ja yleensä mukaan mahtuu kaksi joukkuetta eli 16 pelaajaa, näin ollen kukin pääsee noin joka toiseen pelitapahtumaan mukaan). Mikäli vielä viikko ennen pelipäivää näyttää pelaajaluku vajaalta, mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa.

Mukavia hetkiä futiksen parissa!
-jojot-

ps. Höntsää/kuntofutista tarjolla:
Höntsäfutiksesta kiinnostuneet aikuiset ja lapset voivat sopia pelailusta täällä: https://kyifhontsa.nimenhuuto.com/
Mukaan ovat tervetulleita kaikki aikuiset ja lapset. Mitään taitovaatimuksia ei ole, eikä pelaajien tarvitse kuulua KyIF:iin tai mihinkään muuhun seuraan.
Lisätietoja:
Tuomas Jäntti
+358407770423
kyif06(piste)tuomas(miuku)gmail(piste)com

Tiina

Itsenäisyyspäivän peliin mahtuu vielä kaksi pelaajaa. Onko innokkaita? Myös ne pelaajat, joilla jo kaksi talvisarjan peliä IN voivat ilmoittautua!!!